Loviza Åkerlund

Oskar som faaan!! :'(

Kategori: Allmänt

hej!
 fyfan vad det oska, jag håller på att döö! pluss att jag är ensam hemma åxå.
Idag så gick man på skolan fast man hade grymt ont i huvudet !  Det var typ hur drygt som hellst.
Efter skolan så hängde med julia hem to meee!  vi hade grymt kul å jag höll på att skringa in i dörren. Sedan så gömde jag mig för julia i ett litet skåp som var helt uppet och man såg in åsså när hon letade efter mig så gick hon bara förbi det å börja ropa på mig xD hahah blinda jävel!  Sedan så skrämde jag henne när hon somnade i min säng, vi brottades också. hahah så jävla kul!  Sedan så gick vi till bergsåkers skola på upprop till 7:an, det va lite halft drykt faktiskt, sedan på vägen hem så började det oska :S
När jag var hemma så höll jag på å dö!
Sedan så kom mamma hem med en present till mig, det var små söta hjärtan som man kunde trä på ett halsband.
Nu ligger jag i sängen och håller på att dö av trötthet :( ska sova nu, pöss åh kram skummbanan! :*

lite sent inlägg

Kategori: Allmänt

halloj! lite sent inlägg märker jag men aja, det blir ett kort inlägg iaf!
Idag så vaknade jag vid 8 å satt mig vid datorn sedan så kom mamma å vi va i kvarsätt. Jag red med sandra å izza i spöregnet till rundbanan!


Nu ligge jag i sängen å är ensam hemma ska sova själv hemma åxå;)
nu blire sängen, byeee!!

efter ett långt uppehåll

Kategori: Allmänt

hejsan!  Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade pga att jag inte ha haft tid eftersom jag nyss ha flyttat och det har vare så mkt annat.
 Iaf så har det hänt rätt så mkt under tiden men jag hade inte tänkt att skriva om det för då får jag nog sitta och skriva tills nästa månaden.
Men iaf så idag så har jag vare på skolan typ hela dagen,sån jävla piss dag hare vare!  Typ är as trött nu vill bara hem och sova:/  
Hahaha jag har gått runt å kittla Katarina hela dagen idag xP
Efter skolan så åkte jag hem och sedan gick jag ner till Lina och va med henne å my. Vi satt typ å snacka om massa saker å lite så.
Sedan så åkte vi till kvarsätt (till Natali,eva och urbans hus) här ska vi bo typ ända tills familjen kommer hem;) vi är alltså gårdvackt.
Jag är så jävla trött ha bara lust att gå å lägga mig känner jag.
aja hejdå!:)

efter en härlig helg!

Kategori: Allmänt

hejsan !  igår så han jag inte blogga för jag kom hem så sent. Men iaf så var jag med matte och julia igår kväll. Först så kom julia hem hit också va vi inne ett tag å julia tog min mobil åsså började vi bråttas åsså sparkade hon ner mig frånb sängen å vi började as garva å pappa trodde vi rev ner hela rummet.
Sedan så gick vi ner mot ånäsparken åsså tog jag med mina reklan lappa (håller på att dela ut små reklam blad för danskväll med ´per-råger carlsson)  åsså när vi kom typ halvvägs så hör vi musik åsså vi ba "JAAAA DET ÄR DANS NERE I ÅNÄSPARKEN!!"  åsså gick vi dit ner å delade ut en hel del reklam tjosant hejjsant reklam till folk där,sedan gick vi och flumma upp till ica å satt lappar där sedan va vi med matte å sen så kom vi hem ungefär vid 12 halv 1, och då frös man ihjäl å typ gick å la sig å snackade i telefonen.

Idag så har jag vare på fotografering med laget typ ska vara med i tidningen å massa skit, grymt kul vare! Sedan så funderade jag på att vara med på damlagets träning men jag orkade inte så jag å jennifer stacka hem till mig å va med wille,måns och matte. Sedan så filmade jag när vi hoppade studsmatta, ååh fyfan va kul det va asså!!   jag lägger nog upp videon i morgon om jag hinner.
Men nu ska jag dra mig mot sängen, hejdooooooo!!;)

lite om gårdagen och idag.

Kategori: Allmänt

hejsan allihopa!  Han ju inte skriva så mkt igår om dagen så jäg tänkte försöka komma ihåg ngt å berätta lite.
Vi hade iaf träning på kvällen som va grymt kul! Fast det var ju på kvällen, men på skolan så hände det väll inget speciellt mer än att på musiken så fick vi ha ulf åsså skulle vi rita ngt klav tjosant hejjsan.

Idag så fick jag ju en timmes sovmorgon så jag klev upp halv 8 fixade mig och sedan sprang jag som fan till spanskan, jag kom iaf inte sent men om jag skulle ha gått så skulle jag nog ha gjort det. Spanskan idag va fan köng, granlo var på prao så vi va ganska så lite folk.  Hahaha vi satt och ritade  xP 
När vi kom till skolan så hade jag å julia lite damp, vi satt och lyssnade på kompispris åsså lite annat på mobilen.
Hahaha sedan nästa lektion så skulle jag å julia sitta inne i bims rum å "jobba" när vi kom ut därifrån så hade vi inte jobbat ett piss! xD  haha vi satt å garva åt ingenting å typ lekte å snackade.
Efter skolan så åkte jag ner till stan å blev upphämtad av min moster, sedan så åkte vi till kontoret å jag fick massa blad som jag skulle dela ut till folk. Jag fick åxå massa mary kay saker helt gratis som är svindyra.
Så snäll morster jag har! Efter det så åkte jag hem till pappa å käkade,fixade mig å sedan bar det iväg till gården med jennifer å där träffade man Emma liten lindberg,jennifer sandin,johanna gunnarsson (stavning),
Emilia Lind å vilma sellbom sedan massa annat folk. När vi gick till statoil så gick vi å satte oss mitt i en rondell å satt där i 10 min kanske, sedan kom det en bil som körde as nära rondellen å öppnade rutan och tog fram en bricka av nå slag å sa "hej jag är polis, här får ni inte vara"  jag och jennifer kollade bara på han å jag började as garva sedan började jennifer skratta! haha så sjukt ful, sedan stack vi där i från å hoppade på ngn studdsmata. haha så sjukt kul!  När vi gick tbx till gården så stog typ några å bråkade runt mig och emilia som låg på golvet å lekte. haha vi typ sjöng "macken" å gjorde om den. haha vi va as flummig;)
Efter ett tag så åkte jag hem å nu ligger jag här i sängen å tråkar å vet inte vad jag ska göra. Kallt äre åxå:/
Men nu är jag för trött för att skriva så hejdå!:)

träningsverk

Kategori: Allmänt

Halloj! ikv så hinner jag inte blogga ngt så vi tar allt i morgon ist!:D hejdåå!

liten snabb genomgång av dagen

Kategori: Allmänt

hejsan hoppsan everybody!
Jag hinner/orkar inte skriva exakt just allt vad som har hänt idag så vi ta en snabbis nu.
HAHAH en sak jag måste berätta är att på skolan så frågade jag min lärare om en uppgift å engelska. Han: jaa.. en buss flera?  jag:bussar   han: ja, vad heter bussar på engelska     jag: BUSHES!   (stensäkert)     alla i klassen: HAHAHAH!!   ååh grymt kul vare;)
När jag kom hem så åkte jag iväg till ridskolan direkt å efter det så hade jag match , vi vann med 2-0 å spelade mot matforst.  Men nu ska jag sova , natti natti på er!

random dag!

Kategori: Allmänt

hej på er! I morse när jag vaknade så var jag inte allt för lika trött som jag var igår morse.
Iaf såklev jag upp,fick jag ju åxå lite sovmorgon så jag vaknade kl halv 8 för jag skulle gå till spanskan (på bergsåker) så jag fixade mig å slängde i mig fika å sedan så rusade jag ut genom dörren och dampade på hissen å sprang fort som fan ut för jag skulle träffa jennifer utanför porten 8 fast jag va lite försenad. Åsså den jäveln vettö , stå å gömmer sig vid porten å när jag kommer utspringanndes så hoppar hon fram å skriker, jag tror fan att jag höll på att skita ner mig!
Sedan så vare bara en vanlig dag, lite halv tråkig varen iaf.  Hahaha när jag skulle kopiera en sak så hjälpte jag karin först med att hålla i paperet åsså slog hon ner det feta locket på mitt pekfinger mitt på nageln å de va inte så skönt. haha liste smått kul endå xP
När vi slutade så tog jag bussen hem då som vanligt åsså sedan när jag kom hem så satte jag mig vid datorn, å här har jag sutte ett bra tag nu. Fast jag har vare nere å handlat å duscha å lite annat åxå, så bara sutte här har jag väll inte riktigt gjort. Nu ska jag väll gå och lägga mig antar jag fö de finns inget annat att göra. 
 
så godnatt på er då!;) 


//Loviza  ♥



slänger in en liten bild på mitt rum hur jaag sitter på dagarna;D

berättar om majbrasan å lite annat...

Kategori: Allmänt

Helluuuu! Igår så kunde jag inte blogga för internet va fucked upp,fast det äre nu med.
Men i lördags eftermiddag så käkade jag hemma hos patrik, grillade. Efter det så kom natali och annat folk. Från början så hade jag å nattis as tråkigt. Iaf så när jag å Natali stog vid höbalarna så säger hon "jag tror inte att jag vill stå här längre"  jag:vadårå?   hon: men kolla där (pekade mot crille å jesper som hoppade in i patriks bil åsså körde crille ner till gropen)   hahah höll på å garva ihjäl mig först!  Vi gick dit ner och satt å höll på å sjöng på låtar medans crille å jesper small raketer eller ngt. Kul vare , sedan så åkte jag å natali mä dom typ runt runt där nere lite här å var. Jag höll föfan på å dö, va typ spyfärsig innan de va färdigt.  Hahhaha satt på hel spänn hela tiden, men vafan de va ju crille som körde satt xP  Men det va jävligt kul! När vi körde tbx till folket där uppe så hade dom tänt majbrasan redan. Resten av kvällen tillbringade jag,nattis,jesper å crille på alltanen å satt där å typ snackade. Sedan vid 1- halv 2 så cyklade jag å nattis hem till henne. HAHAHA va typ as flummig då fö jag va övertrött åsså cola på de  åsså tvingade natali mig att jag skulle cykla med henne ist för att gå åsså när gatulamporna tog slut på sista biten så körde jag ner i ett litet dike först fö jag såg inget å natali stog å garva åt mig , sedan andra gången va i svängen å jag såg inte att vägen svängde så jag körde raktfram å höll på å köra ner i ett stort dike men jag klarade mig. När vi väl hade komme fram till henne så märkte hon att hon hade tappat mobilen så då fick vi cykla tbx å leta efter den. Efter det så gick vi å la oss.
Dagen efter klev vi upp vid kvart i 11 åsså vid 11 så cuklade jag till patrik å väckte crille å jesper, fast sedan somnade man själv där å klev upp vid 1 halv 2. Reaten av dagen så hade jag så tråkigt.
haha sedan nä ja låg i crilles säng å jesper satt vid datorn så satt jag å crille å blåste pärlor på han å satt å garva ihjäl mig åt allt.
Sedan åkte man hem hit till bergsåker å tråkade.

I morse nör jag vaknade så va jag så jävla trött så jag höll på att svimma fö jag hade bara sove 2 h inatt. Hela dagen ha vare så grymt jobbig för jag ha vare så jävla trött. Efter skolan så ha jag vare med jennifer å käkat glass å lite sånt. Sedan så satt vi å käkade kinesiska chips å nå annat grejs. haahahahah de va inte så gott men:P
 Men nu ska jag ta å lägga mig i sängen, hejdååå!




  HAHAHHAH  jag dööööör! haha jag hade kul på sy slöjden;)


  HAHHAHAHA!  xD




 kinesiska chips som jag å jennifer åt;)  (sjögräs)


  kinesiska drinkar, jävligt coolt faktiskt;)