Loviza Åkerlund

Loviza hissar & dissar!

Kategori: Allmänt


Hallå där!   nu tänkte jag att jag  skulle hissa 2 saker! första saken jag vill hissa är  bigbrothersidan http://www.bigbrother.se/ för att , jag älskar bigbrother! Jag tycker att alla är så jävla sköna !
Det andra jag vill hissa är one piece,jump in dresserna. För att dom är så jävla snygga och så jävla sköna!
Sedan kommer ju dissen, jag tänkte dissa alla jävla oseriösa "förhållanden". Jag menar killar i min ålder (p12or) kanske inte alla men dom flästa dom "frågar" på tjejerna när dom inte ens träffat varandra. Tycker det är så jävla omoget iaf . Ni kanske tycker att jag är helt sjuk i huvudet nu för att jag dissar en sån sak men jag tycker liksom att det inte finns ngt riktigt mellan dom då,allt är så meningslöst om man hittar en kille på bdb tex åsså ta man hans numer och msn åsså  lär man "känna" varandra åsså sedan frågar man och efter det träffas man första gången och är jätte blyg för varandra för man aldrig har träffats.

Det var iaf mina åsikter på domhär sakerna så nu får ni slänga in eran åsikt.
hejdå!:)

tråkig dag!

Kategori: Allmänt







hejsan! Idag vaknade jag vid halv 8 och klev upp någon gång då! Jag fixade mig och gick till skolan fast jag inte mådde så bra. Det finns inte så mkt att skriva om dagen, den har bara vare för tråkig!
Just nu ligger jag i soffan och lyssnar på lite musik på tv:n :)

Idag tror jag att jag ska åka till birsta och köpa koss lurar och lite så:)


ni ska få lite bilder på saker jag SKA ha!;)







jävla snygga!















jag hinner inte blogga så mkt mer + att jag inte ha ngn blogg lust nu:D

dagens saker får vi ta senare eller en annan dag;)
släng in eran åsikt på sakerna;)

dagens....

Kategori: Allmänt

första inlägget

Kategori: Allmänt

tjabba! jag har nu skaffat en ny blogg som ni ser kanske:D Har haft en tidigare som jag har kvar och skriver i lite ¨å och då. Men nu känner jag för att skaffa en ny som ska bli lite roligare än den jag redan har. Jag ska försöka blogga så ofta jag kan (varje dag). Varje dag tänkte jag att vi skulle ha veckans "bloggare" , alltså veckans bästa bloggare. Sedan hade jag åxå tänkt att jag skulle lägga ut dagens låt och litte så (bara för att dom som inte har ngt att göra kan lyssna/läsa)
jag kan börja med att berätta vad jag har gjort idag!
 I morse när jag vaknade var jag så otroligt trött (hade legat och smsat med crille hela natten:D) åsså hade jag ont i kroppen så jag stannade hemma idag. Jag vaknade riktigt kl 11 ungefär och låg och kolla på alla big brother avsnitt som jag har missat. Jag klev upp vid 3 tiden och duschade och fixade mig.
Sedan kom mamma och hämtade mig så nu sitter jag hos Natali.
 

(jag skulle bli jätte glad om ni sprider min blogg!:D) 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt