Loviza Åkerlund

här går det undan!

Kategori: Allmänt

hej på er alla!  Det har vare så mycket nu igår så red jag med sandra och natali runt ridskolan, det var grymt kul! Första gången det har gått sådär bra när jag och alva har ride runt ridskolan.
Samma dag så kom crille ocj jesper. På kvällen då så hände det inte så mkt men i morse när jag vaknade så hade mamma fare till jobbet och alla låg och sov. Jag gick och väckte dom 2 sömntuterna efter ett tag;) När mamma kom hem så hade hon en karl med sig hem som skulle hjälpa till och flyta det sista till lägenheten tex som min säng,hennes säng och alla byråsar. Så nu är mitt gamla rum tomt snart det är bara lite så saker kvar. Jag har sutte vid datorn typ hela dagen förutom de senaste timmarna för jag och mamma åkte till pizzerian här i bergsåker och köpte en pizza å gick upp å satte oss på våran nya ballkong i våran nya lägenhet bakom consum i bergsåker;D  Hahaha , vi beställde en "small" pizza en "mexikansk taco pizza"  haha när jag öppnade kartången så höll jag på och dö, den va ju asd lite , och jag å mamma skulle dela på den. Vi trodde seriöst att vi inte skulle bli mätta , men efter 2 sånna hära bitar så höll jag på att dö av att jag va så mätt, men jag tröck i mig lite till för det va så  gott. Det blev till å med över av den, tjock va den med. Efter det så åkte vi till kvarsätt och jag tog med mig min dator,högtalarna,min nessesär och lite mera små saker sedan så åkte vi hit hem till bergsåker. Så nu sitter jag här, med min kära dator i knäet och själv ligger jag i sängen å lyssna på musik. Sedan lite senare så blire nog en film eller ngt;D I morgon så ska jag till kvarsätt igen och packa ihop hela min garderob sedan så ska jag vara med crille å folket i kvarsätt;)

Här får ni lite bilder sen dagen och på mitt nya rum hur det ser ut nu , ni få tänka på att det är första natten så det ser inte så himla bra ut xP

  haha , mitt "fina" rum;)


 den lilla pizzan, det var fan den godaste pizzan jag har äte trojah!;D


(klicka på dom små bilderna för att få dom större)

 mitt gamla tomma rum     en ny knäppt bild som jag knäppte nyss från balkongen;D
alva innan ridturen till ridskolan (söt fläta där ;* )
 åsså sist men inte minst en bild på mig hur jag såg ut idag;)

en dag själv hemma

Kategori: Allmänt

Halloj! Igårkväll så somnade jag vid hakv 12 tro jag, jag satt iaf å chatta på msn åsså råkade jag somna fö jag skulle bara blunda i 10 sek men jag var så jävla trött så jag somnade. Så i morse vaknade jag vid 9 och låg och höll om min dator och då såg jag att alla hade dampat mig sen igår kväll för jag svarade inte:P
Men iaf så låg jag några timma i sängen och somnade om tills klockan blev 11-halv 12 ungefär. då klev jag upp och slogpå tv:n och käkade lite. När klockan närmade sig vid 1 så cyklade jag till stallet och fixade lite sedna så red jag ner till  paddocken med det lilla busfröet alva. I paddocken så tränade jag lite på hennes fart och lite kontroll å massa annat. På vägen hem från paddocken så hade jag grymt mkt mjälltugg och hon trippade hela vägen  skönt var det inte.
När jag kom hem så la jag mig i soffan och kollade på tv:n sen kom mamma hem efter sin första dag på jobbet i år. Nu jag jag käkat lite och så,så nu sitter jag vid datorn lite och kollar fb,bdb och chattar lite på msn.
tänkte ladda upp lite sköna bilder.
hejdoooo!;D




              




peace & Love /Loviza  ♥ ♥ ♥

hissen & dissen

Kategori: Allmänt

hejsan igen!  nu är klockan 23:05 och jag ligger i sängen å kollar på bigbrother, förut för gra timmar sedan så gjorde jag pannakotta, åå de va så jävla gott! jag tänkte hissa att sova, för det är så jävla skönt!  jag tänkte däremot dissa att sova ensam för det är så jävla tråkigt:/

Godnatt på er!


kärlek,vänskap & respekt från mig♥

blandat

Kategori: Allmänt

hallå där!  nu va det ett tag sedan jag bloggade så det har hänt rätt så mkt, men jag had inte  tänkt att berätta om det. Jag börjar med att berätta hur min dag har sett ut.
Jag vaknade, klev upp och satt mig vid datorn. När mamma och patrik åkte till birsta så cyklade jag till stallet och fixade alva och red med sandra till rundbanan. Hon va så ducktig sååå. Vi skrittade till rundbanan och på rundbanan så galoperade vi.När jag kom hem igen så var mamma och patrik hemma. jag satt mig vid datorn och inte gjorde så mkt. Efter ett tag så åkte jag och mamma till den nya lägenheten  och lämnade lite mera flyttkartonger och nu ligger jag i sängen och ska kolla på bb (big brother), HÖRS HEJ! hissen och dissen å lite annat kommer senare trojag:)



 Kärlek,vänskap & respekt från Loviza

efter 3 dars uppehåll

Kategori: Allmänt

hejsan! nu var det ungefär 3 dagar sedan jag bloggade, jag har inte haft tid för jag har varit med crille hela helgen och itne riktigt sutte vid datorn så mkt:)  
Igår så somnade både jag och crille i sängen hans åsså gick han ut till alltan där patrik och mamma satt. Jag va ju vaken när jag gick men sedan somnade jag igen så när han kom tbx så frågade han om jag tyckte att det var kallt inne på rummet hans, jag ba,  va? njaa lite vadårå?  åsså lyffte han upp mig och bar han mig ut till alltanen där den lulliga patriken satt. Jag trodde att jag skulle frysa ihj'l först när jag kom ut där fö klockan var ju liskom vid 11-12  men sedan när han släppte ner mig å jag öppnade ögonen så hade han ngn jävla gasol tjosant hejjsant trojah, å de va fan varmare där ute än inne i huset:S  Hahaha sedan grillade vi maschmallows (stavning)  frammför den saken:D 
Sedan gick jag och crille och la oss, sedan vaknade jag kanske vid 8-9  på morgonen och väckte crille xP sedan låg vi till typ 4 på eftermiddagen troja;)  När jag klev upp så hoppade jag in i en dusch och fixade mig sedan så somnade vi igen (jag och crille alltså)  innan det blev middag. och nu sitter jag hemma hos pappa och kolla på när han byter säng åt  mig;) har fått en ny:)  Bra blev det!:D  Helgen har vare grymt kul iaf!;) I morgon blir det skola som vanligt då-.- fast vi ha inge lektioner denhär veckan så det är ju as härligt:) ist så ska vi träna inför vårshowen på torsdag:)  Nu ska jag nog gå och lägga mig i den nya sängen och kolla på film, hejdå:)

en kort fattning om dagen!

Kategori: Allmänt

hejhej!  Jag hinner inte skriva så mkt ikv men jag ska göra en kort sammanfattnign om hur min dag har sett ut.
Det började med att man vaknade,fixade sig och tog bussen till skolan. På skolan hände det inte så mkt men sista lektionen så fick jag,jennifer och dennis massa kondomer utav Ulf (lärarN )  hah han äör bra rolig han!  sedan kastade han kondomer på oss:P 
När jag kom hem så åkte jag iväg till ridskolan och efter det så åkte jag till stallet och mötte upp sandra där och tog en ridtur med henne, alva var rätt så lugn idag faktiskt!  Efter det så åkte jag hem, käkade,duschade , fixade mig ocg nu pluggar jag och ska noppa ögonbrynen:P  kuligt att veta va? x)  
puss o kram skummbanan på er!<3

dagen!

Kategori: Allmänt

hejsan!  
Jag tänkte berätta om dagen idag!      Den började ju såååååå himmla bra-.- ......   eller inte.
Jag vaknade kvart över 7 och skulle ta 8 bussen till spanskan men då missar man ju den bara för att det tog tid att inviga min nya plattång;)  Men iaf så då satt jag mig vid datorn och kollade  på bigbrother tills klocka blev 5 i 9 fö då gick jag ut till vägen och tog samma buss tbx till skolan som dom andra skulle ta:)  När vi hoppade av bussen uppe vid kiosken i kovland så vare översvämning i ånäsparken så då fick vi ta vägen jävla omväg. Så jävla less på dom där översvämningarna där varje år, de är föfan nästan över 1 meter med vatten! Usch fy!
Iaf den bästa lektionen var ju lugnt det sista när vi "typ" hade som sex och samlevnad fast med Ulf. Vi fick ett häfte som vi skulle forska om droger,puberteten och privitivmedel (stavning)  i.   Vi gjorde en genomgång om lite saker , jag börja fundera på villken jävla efterblive klass jag ha:s jag fick föfan svara på typ alla frågor om privitivmedel  och allt .  Dom visste inte ens vad privitivmedel va för ngt:S   haha !  jag skulle näma alla privitivmedel och jag började med kondom och fortsatt med p-piller,p-spruta och dagenefter piller och alla i min klass fattade fan inte ett piss vad jag snackade om förutom julia och jennifer troja:P  haha Ulf ba "jadu loviza..... du va påläst du;)" haha då började alla garva fö jag visste så mkt. Men vafan om man är uppväxt med en familj som snacka uppet om allt sånt så vet man de mästa;) 
Men iaf när jag slutade så tog jag bussen hem och satt mig och fortsatt och kolla på bigbrother:D jag har ju missat en hel del när jag var på klassresan:P  
Efter 5 så stack jag iväg till stallet och skulle ut och rida med Sandra fast jag gick bara med Alva:)
Vi gick upp mot kvarsättsvägen och ner igen, inte så långt för det vaa såå jävla kallt!  Fy fan vad både jag och Sandra längtar till sommaren! vi ha fullbokat båda 2 ;) både en hel del saker med varandra och med andra;)
Och nu sitter jag här hemma och lyssna på musik och ska snart sätta på bigbrother;) 
hejdåå!<3

bild bomb från klass resaaan!;)

Kategori: Allmänt

hejhej ! Nu kommer bild bomben från klassresan!  Mobba dom inte alla bilder är oredigerade jag orkar inte redigera alla:D   haha vi åkte längd ,skidor och julia ramlade;)japp, sedan kom dennis och ramlade med;)   (alla bilder kommer i oårdning men det få ni leva med;)   )





 hahah, vi gick i snöskor;)  de va as kul att springa i dom;D Det blåste så jävla mkt på isen så man kunde luta sig föllt , de va is kallt!  men jävligt kul;)

jag och Lollo åkte bräda;)  (igga skorna , dom är så fucking ful, fick hyra-.-)
hahah när vi kom dit så va matte tvungen att hjälpa dennis med att
 stoppa in kudden i fodralet för han visste inte hu man gjorde:P
hahah jag låg i lollos knä och höll på med abbes mobil åsså trodde jag att hon killade mig men då hade hon skrive alla killnamn hon kom på med en kaial penna (stavning)  på mina armar:Pfjället;)  de va grymt stort! maten va grymt gooood!!;) hahah matte skulle vara wnb mig  ( han skulle visa hur jag gjorde nä jag knäppte egobilderr;)   ) hahah shnöggisaaar!;)



  egoo bild då;)ii kåtan:D
julia och dennis i bussen;)  hahah måste berätta en grymt kul sak;)     kvällen innan hade jag och dogge damp åsså satt vi nere i källarn i soffan och julia låg i dennis knä och dogge ba: nii gilla varandra , ellerhuuuur?;)
Dennis : näääeeee!!   (drar julia i håret försiktigt och gosa mä henne)   HAHAHAHAHAHAHAH!! så sjukt kul!! i bussen påväg hem:) julia i bussen;)dogge i bussen;) jag hade skratt daaaamp;) vi sov 4 i dubbelsängen;)jens i kåtan (han tror att han är cool;P)mat i kåtan:) jag ocj julia grillade  chamallows med stearin ljus;)  det va sista bilden, det kommer kanske mer sedan;)

jag berättar om klassresan till Ottsjö!

Kategori: Allmänt

Halloj!
 Jag har inte kunnat blogga på några dagar nu pga att jag har vare på klassresa från onsdag till söndag i Ottsjö!:D
Det började med att på Onsdag morgon så pallrade jag mig till skolan och hade en slö dag där tills kl var 12 ungefär, för då tog man sitt pick och pack (tuseeeeeen väskor typ) också gick vi till bussen och som stog och vänta på oss ute på parkeringen på skolan.
Sedan så satt man sig i våningsbusset och for mot Ottsjö med min kära klass;) Jag satt längst upp och längst bak i bussen med julia,Dennis,Matte och albin å några fler troja:)  de va såå himmla kul! bara buss resan:)  Efter 4 h i bussen så var vi äntligen framme på Ottsjös wärdshus!
Första tanken jag fick när jag kom in i detta hur va "vadfan är dehär fö jävla spökhus, kommer inte kunna sova här heller!"  Det va så gammla saker och trapper som knakar och allt!         När vi fick veta vilket rum jag,jennifer,elin och julia skulle ha så blev vi överlyckliga! vi fick de rummet som va längst upp och störst av alla! det såg ut som en fet lägenhet! så snygg va den!  Vi började packa upp och sedan gick vi ner till källaren där det fanns pinngisbord,feta högtalare i taket och trä soffor runt rummet!  Sedan satt vi där hela helgen tror jag!
Sedan gick vi och la oss vid 11 men vi somnade inte förns 12 tro jag. Men iaf första natten när vi just skulle sova vid 12 så vafan äre inte som händer dårå?  joo..... lampjäveln som satt fast i taket ramlar rak ner i golvet! fyfan vad vi skrek ! vi väckte alla i huset. Usch det var så jävla äckligt sedan hela natten låg jennifer och krammp höll mig när vi skulle sova.

Nästa morgon så vaknade vi vid 8  trojag och sedan gjorde vi oss färdiga till att gå upp till vändnings planen där det stog hundar och hund pannar klara!  vi va upppdelade i 3 grupper och 2 grupper åkte iväg med skidorna upp till kåtan medans jag,marcus  , julia och några fler åkte en bit  med hundspannen och sedan åkte vi upp till kåtan.  Och jag kan säga att det va de värsta jag har gjort i hela mitt liv! Marcus körde och jag och julia satt på spannen.Det stormade så inihelvete mkt så när ledarn bara var några meter framför så försvann han i snöyran.  Det va så jävla kul fast så himmla läskigt samtidigt för hundarna sket och spreng omkull hella tiden och jag tyckte fan synd om dom!  sedan såg man ju inte mkt heller och vi höll på att timma några gånger och köra in i massa stolpar ett par antal gånger.
När vi kom upp till kåtam så blev det fika och sedan gick vi med snöskor (bilder kommer) . de va ju as kul att springa med dom! man kände sig så jävla ful! ;D  hahah allt dehär är ngt jag aldrig kommer att glömma!
När alla hade gått i snöskorna och åkt hundspann så åkte min grupp och en till grupp åkte skidor tbx till wärdshuset.  Vi åkte förbi en lavin fara sedan efter de va det en lång backe som julia inte fick stopp i och när on åkte ner  så hon ramlade i snön och jag knäppte kort såklart;) (bilder kommer senare) hahhahah seedan kommer dennis och ramla mitt i backen.  När vi kom hem så va vi helt slut och vi bara hängde nere i källaren trojag. Maten var så ortroligt god där! till frukost blev det bufé med allt konstigt och såå gott vare!
Nästa dag var det meningen att vi skulle åka slalom men det stormade och snöade så mkt att liftarna va stängda så vi gick ner på isen och satt där. Fast det va inte så kul för det kändes som om att ngn kastade klas i ansikte på en. sedan hade jag damp för att, jag orkade inte gå upp för den lååååååååååååånga backen åsså filmade julia allt så nu ska hon lägga ut det på youtube-.-  länkar upp videon sedan . när vi kom upp så vek sig benen på både mig och julia så vi ramlade:P  Vi gick upp på rummet och la oss mitt påå sängen sedan sov vi i några timmar, vi va såååå himmla trött! 

På lördagen blev det slalom och jag åkte bräda då. Det va så himmla kul! När vi åkte längst upp på fjället så fick jag och julia slänga oss ner på backen för att inte blåsa ner, det blåste som satan!
hahah åsså åkte vi i barn backedn så då blev det knapplift som jag ramlade i med brädan åsså skulle jag åka mellan julias benen men det gick inte så bra för vi ramlade så alla knattar kollade på oss:P  Det var grymt kul iaf!  På söndagen så var det bara att packa ihop sina saker och städa lägenheten å sätta sih i bussen sedan bor det iväg hemmåt. jag var så trött så jag sov några timma i bussen. Kul hade vi på bussen hem med! klockan var väll 4 när vi kom hem. 

Det var hela resan, fast det går ju inte att besskriva hur kul de va och alla saker i detaljer. Jag hinner inte ladda upp bilder ikv, men jag tror nog att dom kommer i morgon!  Nu ska jag dejta duschen! 
hejdå!          
                       Grattissss till crille åxå!♥

(hissen och dissen mm kommer i morgon ist)

dagen,hissar/dissar och lite nya planer på hur mkt roligare ni kan ha när ni läser min blogg!

Kategori: Allmänt

halloj där!   Ibland kan jag inte fatta att mina dagar är sanna! I vissa tillfällen käns det som om att jag lever i en dröm, och det är han som får mig att känna det!
Min dag har sett ut såhär....jag vaknade vid 7 och klev upp å fixade mig;) (dagens outfide kommer kanske lite senare(: ) sedan fikade jag lite och drog mig till skolan!  På skolan gö man ju föfan samma saker så där finns det inte mkt att berätta om! Men efter skolan så gick jag hem medans jag sanckade med crille i telefonen. När jag kom hem så satt jag mig vid tv:n och kolla på Jerry springer, å här sitter jag ännu! Sedan ska jag och julia gå på dragons trojah;) 

dagensbloggare och låt har jag inte hittat en så det hoppar vi idag!  men hissa och dissa ska vi såklart göra!

                                                             hissen går till "att mysa med den man älskar" därför att jag älskar att mysaa määhaaan!!;)

                                                               dissen går då till "att sakna den man älskar" det är så jävla jobbigt!!!!



Nu äre såhär att jag har kommit på en sak..... att ni kommenterar och berättar vad ni vill att jag ska skriva om för jag har så jävla dåliga ideér själv, så om ni bara kommenterar med vad ni vill höra av mig vad jag har för åsikter på vissa saker och om jag ska förklara ngt!
 
Nu har jag frågestund på bloggen! passa på att fråga vad ni vill veta ! Det kan vara t.e.x frågor om mig eller om något jag redan har skrivit. Tveka aldrig att fråga! När jag får eran fråga så laddar jag upp dom frågorna på bloggen om jag få eran till-låtelse då rå såklart , så svarar jag på dom där så ni få gå in och kolla om jag har svarat på just din!:D

jag bjuder på en bild;)

Kategori: Allmänt



kärlek och respekt från Loviza

vanliga dagar!

Kategori: Allmänt

kärlek & respekt
från Loviza♥
 
hallå där!:)
 
Igår så orkade jag värkligen inte blogga, jag va så trött och lite små sjuk, men idag mår jag mycket bättre!
Imorse när jag vaknade så kände jag mig helt frisk förutom att jag är förkyld, men febern är borta iaf!:)
jag har bara legat och kollat på lite filmer hela dagen idag!  en film som jag tycker att ni MÅSTE se är "Älska mig" för den är så jävla bra! jag har kollat på den minst 5 gånger nu på 2 dar och jag har gråtit lika mkt varje gång!
Idag hade jag iaf tänkt att jag skulle åka på birsta och köpa koss lurar, sedan ska jag göra klar min packlista som jag ska ha när jag åker med klassen till fjällen i veckan, å sedan tänkte jag att jag skulle åka till kvarsätt å träffa crille och hämta lite saker;)  fast det beror ju på hur mkt pappa ha gått å blive cp idag!
Hahaha , jag måste värkliggen berätta en helt sjuk sak som hände igår kväll asså!  Det va så att jag,pappa och viktoria satt i soffan och jag och viktoria kollade på talang och pappa satt vid datorn och lyssnade på Lasse stefans (på högsat volym)  å de hördes ju jävligt mkt ut så jag sa till pappa, " SÄNK ! MAN HÖR INTE TV:N!"  pappa: VAA? JAG HÖR INTE?! (pratade högt)
jag: nää vad kan det bero på?
viktoria: MEN SÄNK VOLYMEN!
 haha, pappa sänkte äntligen men tamme fan att han började vissla åxå! ååh , less man blev-.-
viktoria: MEN SLUTA VISSLA!

haha det va helt sjukt asså!
satt och skratta jätte mkt!:)


dagens låt är : tears in heaven
dagen bloggare är:jenniferjohanssoon.devote.se   hennes blogg är grym!


                                                            

                                                                    hiss/diss 

                                                                     
                                                       dagens hiss går till KÄRLEKEN!♥

                                                       dagens diss går till folk som inte vet hur dom ska bete sig, och som har så dåliga bortförklaringar, hatar det!

sjuk:(

Kategori: Allmänt

halloj där! I morse när jag vaknade så hade jag hur ont i kroppen som hellst. Jag fick inte stanna hemma för pappa så då blev jag förbannad och gick ändå. fast jag kom 20 min sen till skolan. När jag kom på skolan så kunde jag inte skriva eller ngt å jag mådde fan piss, så jag ringde pappa och frågade om viktoria kunde hämta mig. Jag åkte hem och gick och la mig sedan sov jag till 1 ungefär sedan har jag vaknat några gånger och tänkte då att jag skulle blogga men jag kunde inte skriva , jag hade så ont i kroppen. Sedan somnade jag med tv:n på och sov till 17:00 och jag klev upp och åt.
Jag mår ju lite bättre nu för jag tog en ipren så nu har jag inte lika ont längre!
Nu ligger jag i soffan och kollar på tv , jag sitter också och tänker på vad jag ska hissa och dissa idag, och vad dagens låt och bloggare blir.

Jag börjar med att hissa att min mamma har nu hittat en lägenhet så nu kan jag börja va hos henne!
Jag dissar feber, för att det är så jävla jobbigt !  usch!

dagens bloggare blir
http://miixx.se/  varför är för att hon ha en bra blogg där hon säger vad hon tycker!
Dagens låt blir vi to-medina:
http://www.youtube.com/watch?v=LWnDDYSqbJk